Gå til sidens hovedinnhold

Det er mulig at dere gjør sykkelsporten en bjørnetjeneste ved å arrangere sykkelritt 17. mai | Bjørn Geirr Harsson

Artikkelen er over 3 år gammel

– Det er mulig at dere gjør sykkelsporten en bjørnetjeneste ved å arrangere sykkelritt 17. mai, siden så mange får negative opplevelser knyttet til sykkelsporten denne dagen, skriver Bjørn Geirr Harsson i dette leserinnlegget.

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Det har kommet mange kommentarer til innlegget mitt om sykkelritt arrangert på selveste 17. mai.

Leif Aspevoll stiller et motspørsmål om vi virkelig ønsker sykkelbyen Hønefoss, eller om det bare er fine ord i festtaler? Selvsagt ønsker de fleste av oss at Hønefoss skal kunne være en sykkelby, og dere som arbeider i kulissene for å få sykkelritt til Hønefoss, skal ha all ære av det gode arbeidet dere har gjort. Jeg tror dere har folk flest med dere i dette arbeidet. Det har Aspevoll også erfart ved møte med hyggelige og forståelsesfulle bilister som har blitt stoppet noen minutter under ritt, trolig andre dager enn 17. mai.

LES OGSÅ: Boasson feiret bursdagen med seier også i år

Når vi reagerer er det bare fordi den ene dagen, nasjonaldagen, 17. mai, ønsker vi fritt for konkurrerende aktiviteter til det som er tradisjoner på denne dagen. Alle andre dager står dere fritt til å arrangere sykkelritt uten å møte våre motforestillinger.

Det er til og med mulig at dere gjør sykkelsporten en bjørnetjeneste ved å arrangere sykkelritt 17. mai, siden så mange får negative opplevelser knyttet til sykkelsporten denne dagen. Min oppfordring er derfor: jobb videre for sykkelbyen Hønefoss, men unngå 17. mai.

LES OGSÅ:

Kommentarer til denne saken