Gå til sidens hovedinnhold

Berit Brørby: Takknemlighet!

Artikkelen er over 4 år gammel

– Alle disse menneskene - de tusenvis av frivillige som vi har i Oppland, gjør rett og slett hverdagen enklere og bedre for så veldig, veldig mange. Et ord dekker det vi føler - takknemlighet! skriver Berit Brørby i dette innlegget.

Leserinnlegg Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

I likhet med 100 tusenvis av andre gjennom et år bruker jeg mye av fritida som tilskuer i ulike håndballhaller. Haller av svært ulik kvalitet, fra «Rolls Royce» varianten til de hallene som er svært så slitne.

Felles allikevel er at de som tilrettelegger for kamper, selger vafler og kaffe, er i sekretariatet eller rydder, er den gleden alle disse fantastiske frivillige skaper.

Produserer glede

De er velferdsprodusenter med sitt engasjement, sin varme og omsorg for tilskuerne, spillere, trenere og dommere. De produserer glede, gir en hjelpende hånd, smiler og gjør opplevelsen for oss tilskuere til noe mer enn selve kampen.

Alle disse menneskene - de tusenvis av frivillige som vi har i Oppland, gjør rett og slett hverdagen enklere og bedre for så veldig, veldig mange. Et ord dekker det vi føler - Takknemlighet!

Alle idrettslagsledere må verdsette alle sine frivillige, se dem, gi dem oppmuntringer og annerkjennelse for arbeidet som legges ned.

Oppland idrettskrets gratulerer også Kai Henning Stensrud fra Kolbukameratene med Frivillighetsprisen 2016. Vel fortjent!

Nå som vi står foran et nytt aktivt idrettsår i 2017 så vil jeg fremheve og som jeg virkelig vil at dere som idrettslagsledere tar enda mer tak i, nemlig å kurse/ skolere styremedlemmene i styrearbeid, jobbe frem etiske retningslinjer for klubbens arbeid og sertifisere idrettslaget du er en del av som et RENT IDRETTSLAG.

Om vi sammen kan gjøre dette i 2017 og hvor vi fra Oppland Idrettskrets bistår dere så langt vi har kapasitet, da løfter vi oss og får enda mer kvalitet i alle ledd.

Alle idrettslagsledere må verdsette alle sine frivillige, se dem, gi dem oppmuntringer og annerkjennelse for arbeidet som legges ned.

Høsten 2017 flytter Oppland Idrettskrets sin administrasjon inn i det nye Idrettens hus i lokalene til tidligere Mesna videregående skole på Lillehammer.

Idrettens hus skal romme mange idrettsadministrative ressurser fra flere særkretser og særforbund. Idrettens hus blir et kraftsentrum for å utvikle og bistå idrettslagas og idrettsutøveres ønsker og behov for utvikling.

Tusen takk

Nå er det jul, etterlengtet fritid for mange og tid for familiehygge og ikke minst delta på jule-cup, eller gå på ski, eller rett og slett bare nyte nyttårshopprenn på Tv'n.

Oppland idrettskrets vil si tusen takk til alle som står på hver dag, hver uke i fellesskapets tjeneste. Uten dere stopper Norge. TAKKNEMLIG, si det til de du treffer i det idrettsmiljøet du er i – vis at du er takknemlig.

Takk for samarbeidet i år og lykke til med 2017.

Kommentarer til denne saken