Tidlig innsats gir muligheter for alle | Cecilie Sandbakken (Ap)

FOREBYGGE: - Tidlig innsats krever god forebyggende virksomhet, sier Cecilie Sandbakken (Ap) i dette innlegget.

FOREBYGGE: - Tidlig innsats krever god forebyggende virksomhet, sier Cecilie Sandbakken (Ap) i dette innlegget. Foto:

Av

– Vi må sørge for å ha arenaer for alle, for alle kan ikke være gode i fotball. Det må være uavhengig av hvor du kommer fra eller hvor god økonomi familien din har, skriver Cecilie Sandbakken (Ap).

DEL

Valg 2019: DebattSom småbarnsmamma er jeg spesielt opptatt av barn og unges oppvekstvilkår. Gjennom jobben min som politi er jeg ofte i kontakt med barn og unge som trenger en eller annen form for hjelp.

Jeg har sett hvor viktig det er med tidlig, og riktig, innsats til de familier og barn som trenger det. Det er viktig at kommunen vår kan levere tjenester slik at vi er i stand til ta vare på alle.

Vi må for eksempel ha et kompetent barnevern, trygge helsesykepleiere og nok voksne i skolen og barnehagene. Vi må ha mennesker som tørr å ta de vanskelige samtalene, med barn og voksne som trenger det, enten det dreier seg om bekymring for rusbruk, fordi du sliter psykisk eller fordi du har opplevd vold eller overgrep.

Tidlig innsats krever god forebyggende virksomhet, og det kan vi ikke holde på med alene. Vi er avhengig av et godt samarbeid med politiet.

I Jevnaker må det forebyggende arbeidet innad i kommunen, og med politiet, styrkes. Som en følge av nærpolitireformen må vi ta mer ansvar for dette i framtiden. Vi kan ikke miste pulsen på hva som rører seg og vi må være i stand til å håndtere det som skjer.

En stor og viktig del av oppveksten er skolen. Men ikke alle er enere på skolen. Vi må også ha andre gode mestringsarenaer, det er med på å skape trygge barn.

Vi må sørge for å ha arenaer for alle, for alle kan ikke være gode i fotball. Det må være uavhengig av hvor du kommer fra eller hvor god økonomi familien din har.

Cecilie Johansen Sandbakken

Listekandidat Jevnaker Arbeiderparti

Fritidsaktiviteter er sosialt, man opplever fellesskap og føler tilhørighet. Føler man mestring på fritiden kan til og med skolehverdagen oppleves bedre. For arbeiderpartiet er det viktig å videreføre gratis leie av kommunale bygg til lag og foreninger slik at prisene på aktiviteter holdes nede.

Jeg har engasjert meg i politikken fordi jeg ønsker å bidra og påvirke i lokalsamfunnet mitt, og Arbeiderpartiets verdigrunnlag kan jeg stå for.

Jeg er for offentlig styring, framfor privatisering. Jeg er for tjenester nært folk, framfor sentralisering. Jeg er for ett sterkere fellesskap!
Godt valg.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags