Åpner Ringkollkapellet på Barnas Ringkolldag

Fornøyde gjester legger ut på ski etter endt gudstjeneste

Fornøyde gjester legger ut på ski etter endt gudstjeneste Foto:

Av
DEL

LeserbrevNypreparerte løyper, godt med snø og vakkert vinterlandskap danner rammen om denne ukas vinterfestival på Ringkollen. Ukas siste dag, søndag er den store dagen for de aller minste. Da er det barnas skidag og nå kan løypene prøves, det er bare å følge «dyresporene».

Barna kan velge mellom fire ulike løyper, ekornløypa for de aller minste på rett under fem hundre meter. De som er litt eldre og bedre trent kan prøve seg på harepusløypa som er to hundre meter lengre. Bamseløypa er på 2.7 km og skogens konge og, elgløypa, er nesten fem kilometer lang.

Alt er lagt til rette for en herlig dag i marka, for store og små. Vi i Stiftelsen Ringkollkapellet ønsker også å delta denne dagen. Vi åpner dørene til kapellet kl. 11.00 og holder på til langt ut på ettermiddagen og ønsker alle hjertelig velkomne til oss. Grillen er varm, pølser serveres, rød saft blir servert varm og vi har kaffe og vafler til store og små.

Vi er ekstra stolte i år og gleder oss til å vise fram Ringkollens kanskje fineste kjøkken, i hvert fall det nyeste, tror vi. Takket være Sparebankstiftelsen Ringerike har vi byttet ut gamle kjøkkenelementer med helt nytt kjøkken.

Ringkollkapellet blir brukt av mange lag og foreninger. Det arrangeres også flere små konferanser i kapellet. Overnattingsturer for speidere, konfirmanter og en rekke andre er også populære og nå som kjøkkenfasilitetene er oppgradert er det en fornøyelse å åpne opp for flere som ønsker seg en dag eller flere i vakre omgivelser i Nordmarka.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags