Gå til sidens hovedinnhold

Medlemsmøte Åsbygda og Viul Pensjonistforening

innsendt

14. oktober

Leder ønsket 14 stk. velkommen til medlemsmøte. Kveldens sang ble «Steinrøysa neri bakken» av Alf Prøysen. Protokollen fra siste møte ble lest – ingen innvendinger. Borghild leste historien om Marte Svennerud som tok alle sju – «itte no knussel». Hun leste også tre vitser.

Mottatt informasjon om at eldrerådet ønsker å invitere pensjonistforeningene på Ringerike til et fellesmøte, men på grunn av covid-19-situasjonen er dette utsatt til utpå nyåret.

Mottatt takkekort fra Grethe for oppmerksomheten hun fikk til sin 75-årsdag.

Rømmegrøten med tilbehør var klar og vi nøt maten.

Etter matpausen var Kind klar for å vise bilder fra sin ferietur i Albania høsten 2019. Han hadde flydd til Korfu og tatt båt over til Albania, hvor han hadde vært i den sørlige delen. På en 14-dagers tur hadde det vært mange flotte opplevelser. Flotte bilder og informasjon om landet. Men bilkjøring var noe risikabelt. Han anbefalte ikke å leie bil selv, men kanskje «leie» en drosje for en dag. Det er tydelig at dette landet er et nytt ferieland. Hyggelige mennesker og priser. Men i disse tider bør vi vel vente med å reise til neste år.

Kaffen var klar og det ble en hyggelig stund med muffins og lefser.

Nok en gang var det tid for trekking – mange fine gevinster ble fordelt. Hovedgevinsten – en fruktkurv sponset av Coop Extra Haug – ble vunnet av Arne – gratulerer.

En hyggelig kveld var over – på gjensyn 11. november til rakfisk. Vel hjem.

Kommentarer til denne saken