Puls har testet nye spisesteder i Hønefoss: – Overgår all forventning!

TESTENS VINNER: "Suben" fra BigBite er testens vinner.

TESTENS VINNER: "Suben" fra BigBite er testens vinner. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Den siste tiden har flere butikker og spisesteder blitt lagt ned og nye spisesteder har tatt plass. Puls har testet de tre nyeste spisestedene i Hønefoss. Nemlig Big Bite, Chicken Corner og Ting Tong Takeaway.

DEL

Big Bite kan kanskje minne om Subway, som allerede finnes i Hønefoss bare et steinkast unna, med tanke på at Big Bite er plassert på Kuben. Plasseringen av dette spisestedet er svært gunstig dersom du allerede er ute for å gjøre ærender, og det er et stort pluss i boka.

Til tross for at det kan minne om Subway, nettopp fordi konseptet er noe av det samme, kommer Big Bite seirende ut av denne sammenligningen. Ikke bare på plasseringen og smaken på maten, men også når det kommer til betjeningen.

De ansatte møtte oss med godt humør og en god anbefaling når det kom til bestilling av maten. Ikke bare var de blide, men også svært effektive og behjelpelige.

Big Bite har et stort og variert utvalg av baguetter eller såkalte subs, men du kan også velge wraps og salater dersom du ønsker det. Kort oppsummert er det mange valgmuligheter, og de aller fleste kan finne noe de liker.

Alt i alt overrasker Big Bite positivt i denne testen på alle punkter. Med imøtekommende og hyggelig betjening, perfekt beliggenhet og god mat lagt sammen ender Big Bite opp med en høy karakter på grunn av sitt høye nivå.

Terningkast: 6

TESTENS VINNER: "Suben" fra BigBite er testens vinner.

TESTENS VINNER: "Suben" fra BigBite er testens vinner. Foto:

Chicken Corner

Chicken Corner har også en svært sentral beliggenhet med sin plassering i samme bygg som restauranten Salt & Pepper. Menyen består av alt fra søtpotetfries til vårruller til fajitas  og skiller seg ut fra andre restauranter i byen.

Betjeningen var behjelpelige og hyggelige, og det tok ikke lang tid fra vi bestilte maten til den ble servert.

Med hyggelig betjening, ganske bra plassering og stort utvalg kommer Chicken corner godt ut i denne testen. Med hovedretter, barnemeny, snacks og en indisk kan restauranten tilby noe for de fleste.

Resultatet av dette blir at Chicken corner kommer nest best ut av denne testen.

Terningkast: 5

CHICKEN CORNER: Har tatt over for chilipepper.

CHICKEN CORNER: Har tatt over for chilipepper. Foto:

Ting Tong Takeaway

Ting Tong Takeway er plassert i nærheten av Sentrumskvartalet, som gjør det til det spisestedet som ligger lengst unna sentrum i denne testen. Til gjengjeld er betjeningen imøtekommende og hyggelig, og maten var i tillegg veldig god.

En av tingene som gjør Ting Tong Takeaway unik er at det er den eneste thairestauranten i området, og virkelig ikke en dårlig en. Utvalget er bra, og heller ikke her er vi nødt til å vente lenge på maten.

Resultatet av den gode maten, hyggelige betjeningen og beliggenheten som ikke er for langt unna ender Ting Tong Takeaway også med nest høyeste karakter i testen.

Terningkast: 5

Tingtong Takeaways alternativ får terningkast fem.

Tingtong Takeaways alternativ får terningkast fem. Foto:

LES OGSÅ:


Artikkeltags