Blir Ask Gård kåret til årets lokalmat-gründer?

Spekemat er tidkrevende. - Vi jobber utelukkende med å bli bedre i det vi gjør, målet er å lage den beste norske spekematen tuftet på italienernes håndverk – men med norske råvarer, sier daglig leder Kristoffer Evang.

Spekemat er tidkrevende. - Vi jobber utelukkende med å bli bedre i det vi gjør, målet er å lage den beste norske spekematen tuftet på italienernes håndverk – men med norske råvarer, sier daglig leder Kristoffer Evang. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Denne helgen skal det avgjøres hvem som får tittelen årets lokalmatprodusent. Ask Gård i Åsbygda er en av de nominerte.

DEL

Daglig leder på Ask Gård, Kristoffer Evang, har tidligere sagt at det å bli nominert er en svært hyggelig bekreftelse på alt det harde arbeidet.

Veksten på Ask Gård har vært enorm de siste tre årene. I dag er de fem ansatte på fulltid, ogdet jobbes stadig med nye produkter. Alt er tuftet på filosofien om kvalitet og godt håndverk.

– Fokuset i år har vært å utvikle den norske spekematarven, der vi ønsker å røske opp i svartpølsa og gi den nytt liv. Kun basert på norske råvarer som ramsløk, norsk havsalt, einer og lignende, har Evang tidligere sagt til Ringerikes Blad.

Det er Hanen, Norges Gruppen og Nasjonen som står bak prisen. Vinneren skal kåres under Matstreif i Oslo i september i år.

Siste frist for å gi din stemme er søndag.

Artikkeltags