Gå til sidens hovedinnhold

Mann i 60-årene til legevakt etter kollisjon på såpeglatt føre

Artikkelen er over 1 år gammel

To biler har vært involvert i en trafikkulykke i Glassverkveien på Jevnaker nå i morgentimene torsdag.

Flere av veiene i distriktet er såpeglatte torsdag morgen. Det skal være årsaken til at en søppelbil ble påkjørt bakfra av en personbil, i krysset fv 240 og E16. Det er redusert fremkommelighet på stedet. Og trafikken ble tidvis dirigert manuelt.

Føreren av personbilen, en mann i 60-årene fra Hønefoss er kjørt til legevakt med ambulanse for en nærmere sjekk. Han har tilsynelatende fått mindre personskade etter kollisjonen. Føreren av søppelbilen er en mann i 20-årene fra Jevnaker, og kom fra påkjørselen uten skader.

Begge førerne har beskrevet veien som svært glatt. Dette har også politiet og brannvesen bekreftet.

Personbilen er nå dyttet inn i en busslomme og ifølge politiet skal trafikken flyte greit forbi. Bilberger er på vei. Det blir opprettet politisak.

Ved 07:15-tiden var køen i nordgående retning noen hundre meter inn i 50-sonen i Toso/Haugerenga. Da hadde en ny bil slitt på samme sted som trafikkulykken i Glassverkveien. Denne gang var det snakk om en bil som hadde kjørt av veien. Det er kun snakk om materielle skader. Politiet har bistått med dirigering av trafikken forbi stedet.

Kommentarer til denne saken