Strøkne skiforhold etter snøfallet

UT PÅ SKI: Det har falt mye snø i det siste, og skiforholdene er fine.

UT PÅ SKI: Det har falt mye snø i det siste, og skiforholdene er fine. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Snøfallet midt i uka som gikk har gitt flotte forhold om du skal ut på ski i helga. Særlig lørdag kan det ligge an til flotte turopplevelser.

DEL

Meteorologene lover fint og mildt vær på lørdag, mens det kan bli en del nedbør søndag. Uansett ser det ut til at skiløypene ligger klare de fleste steder for dem som vil ut på tur. Her er løyperapportene som har kommet inn til Ringerikes Blad:

Ringkollen

Total snødybde er 80–110 cm. Vi kjørte fredag til Tverrsjøstallen og Ølja rundt. Vi fortsetter å pakke scooterløypene. Før helga skal alle løyper være oppkjørt. Det er litt løst noen steder, men generelt flotte forhold. God tur! Smøretips: Blå ekstra V40.

Holebygda

Total snødybde er 30–45 cm. Røyse og Rytterager ble kjørt fredag, og resten ble kjørt før helga. Storøya og Lore blir ikke kjørt mer denne sesongen. Husk ekstraordinær båndtvang i Hole og Ringerike. Bruk lørdagen, for hvis Yr får rett, blir det betydelige mengder regn på søndag.

Ådal

Det har kommet nye 30 cm snø denne uka, total snødybde på Hallingby 100 cm. Hovedløypene fra Hallingby skole og sørover til Grønvoldsmoen og fra Møltemyra stadion nordover til Somdalen er kjørt med løypemaskin. Flotte forhold – god skitur!


Artikkeltags