Gå til sidens hovedinnhold

Lørdag blir Thomas og David rosa: – Målet er å sette rekord

Spillerne har byttet ut sort og gul med rosa detaljer. De taper kølla med rosa, og to av iskrigerne på Panthers har en oppfordring til folk i Hønefoss lørdag ettermiddag.

– Møt opp på kamp, lag mest mulig liv og ta gjerne på dere noe rosa, sier Thomas Bækken (21) og Daniel Åslin (32).

Gir stort beløp

De synes at tiltaket er veldig bra og håper på fullsatt hall når serielederne fra Stjernen kommer til Hønefoss.

Daglig leder i Panthers, Janka Aasen, supplerer med at målet er å passere 1000 tilskuere. Så langt denne sesongen er publikumsrekorden på 835 tilskuere. Det var siste hjemmekamp mot Manglerud/Star som endte 6–3.

Janka håper at tusengrensen kan passeres på lørdag.

Les også

Randi (58) overlevde kreften: – Man frykter jo at det kommer tilbake

– Målet er å sette rekord. Det vil si årsrekord med over 1000 tilskuere. Vi vet at Stjernen kommer med minst 80 supportere, så her må vi matche Stjernen på tribunen også. Etter kampene skal draktene til spillerne auksjoneres bort. Vi håper å gi et betydelig femsifret beløp til brystkreftforeningen også i år, sier Aasen og legger til:

Etter kampene skal draktene til spillerne auksjoneres bort. Vi håper å gi et betydelig femsifret beløp til brystkreftforeningen også i år

Janka Aasen - daglig leder i Panthers

– VI som klubb ønsker å ta et samfunnsansvar, og være en synlig aktør på dette i regionen. Rosa sløyfe er en viktig sak vi har støttet i flere år, sier Panthers daglige leder. I fjor ga klubben 30.000 kroner til aksjonen.

Cupcakes

Leder av kvinnenettverket Novapro, Tone Reneflot Thoresen, gleder seg til arrangementet i ishallen lørdag. Det inneholder blant annet utdeling av cupcakes og en puck-kast-konkurranse.

– Vi skal stå på stand sammen med Brystkreftforeningen i Ringerike og omegn. Vi synes det er fint og viktig at ishockeyklubben, og ikke minst spillerne, støtter opp om Rosa-sløyfe-aksjonen. Det viser at alle drar i samme retning, sier hun.

Les også

Janka (51) fikk permisjon fra politiet for å dyrke sin lidenskap: – To krevende jobber ble i meste laget

Publikum skaper energi

Panthers-spiller Thomas Bækken er ikke i tvil om at flere folk på tribunen gir seg utslag i mer kriging og trøkk på banen.

Vi har merket stor forskjell etter at koronarestriksjonene ble endret.

Panthers-spiller Thomas Bækken

– Vi har merket stor forskjell etter at koronarestriksjonene ble endret. Nå kommer serieleder Stjernen på besøk. Vi var svært nær poeng da vi møtte dem tidligere i høst i Fredrikstad. Derfor skal vi gi alt på lørdag. Målet er selvsagt å være blant de åtte beste lagene som får spille sluttspill, sier Bækken.

Han spilte fire år i Storhamar før han kom til Panthers i fjor.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.