– Fantastisk bra jobbing av alle sammen, og så hadde vi utrolig flott vær gjennom hele helgen, sier loppegeneral Trygve Jacobsen.

Lørdag strømmet salgssugne damer og herrer til loppemarkedet. I løpet av seks timer la de igjen nærmere 210.000 kroner i kassa. Dagen etter økte omsetningen til totalt 336.000.

I fjor var omsetningen 310.000, mens den tidligere bestenoteringen for korpset var 316.000.

– Den desidert største omsetningen hadde vi i avdelingen «ting og tang». Møbelavdelingen kom som en god nummer to. Også kafeen oppnådde solide tall, sier Jacobsen.

Samtidig som omsetningen var stor, klarte man i etterkant av loppemarkedet å få ned tallet på søppellass som skulle bringes videre til riktig adresse.

Det ble rekord i antall bilhengere med sortert søppel, totalt 10 hengere. I tillegg ble en container med papp kjørt videre til HRA. Antall containere med restavfall klarte man denne gang å redusere fra to til en – og restavfallscontaineren var ikke helt full.

– Utrolig mange blide mennesker besøkte oss i løpet av de to dagene, så dette var bare moro, sier Trygve Jacobsen i Vang skoles musikkorps.