Gå til sidens hovedinnhold

Leter etter savnet mann: Politiet har fått kontakt med mannen

Politiet søkte etter en savnet mann i 60-årene i Hole kommune torsdag ettermiddag.

Operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt forteller til Ringerikes Blad at mannen og kona var på tur i området rundt Benteplassen i Hole.

Benteplassen ligger omtrent seks kilometer sør for Kleivstua og 11 kilometer nord for Bærums Verk, langs Kongeveien over Krokskogen.

– Politiet har akkurat kommet til det aktuelle stedet. Det samme har også politihelikopteret, sier operasjonsleder Øystein Eikedalen.

Han opplyser at den savnede mannen har vært borte fra kona siden klokken 11.00 torsdag formiddag. Det skal ha vært mannens kone som meldte mannen savnet. Mannen skal ha vært på bærplukking med kona i området, informerer operasjonslederen.

Politiet fikk meldingen klokken 12.55.

– Bilen deres er parkert på Benteplassen. Den savnede skal være sammen med sin hund. Dette dreier seg om en sort labrador, sier Eikedalen.

Operasjonslederen forteller at politiet er bekymret for mannens helsesituasjon.

– Han har en diabetesdiagnose, og det gjør at vi er bekymret for helsen hans. Vi håper uansett å finne mannen i god behold, sier Eikedalen.

Omkring klokken 17 fikk politiet kontakt med mannen via en telefon. Den hadde han fått låne av noen han til slutt traff på inne i området.

Vi jobber nå for å få møte mannen slik at vi får avsluttet, samtidig vil han få tilbud om bistand fra helse om han trenger det. Men han skal ifølge politiet være i god behold.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.