Tirsdag 14. og onsdag 15. februar avholdt Ringerike Skytterlag dobbeltstevne på sitt nye skyteanlegg på Hensmoen. Dette var første «offisielle» stevne på en etterlengtet bane.

Laget har ført en nomadisk tilværelse siden det solgte halvparten av eiendommen til Spenncon Rail (nå Sateba) og satte i gang prosjektering av anlegget på gjenværende grunn.

Og nå er første trinn endelig ferdig, bestående av innendørs 15 meter bane og klubbhus.

LES OGSÅ: Sven (38) i spissen for nytt superanlegg til 38 millioner: – Gleder meg til det smeller

Dobbeltstevne

Laget satset like godt på et dobbeltstevne, hvor skyttere kunne melde seg på og skyte to stevner samme dag. Første del av begge stevner gikk tirsdag, siste del på onsdag og det ble kåret sammenlagtvinnere i alle klasser.

Dette var første gang konseptet ble prøvd på Ringerike, og det ble suksess med cirka 160 starter, det vil si drøyt 80 påmeldte fra hele Østlandet.

LES OGSÅ: Henrik (26) nekter å la seg presse ut av mobberne: – Jeg har endelig funnet igjen gleden

Vinnerne

Sammenlagtvinner i klasse 3–5 ble Anne Ingeborg Sogn Øiom fra Randsfjord med 695 poeng. Verdt å merke seg er også sammenlagtvinneren i klasse V73, Odd Kolsrud, som med fullt hus i begge stevner oppnådde 700 blanke poeng. Litt av en prestasjon.

De frammøtte skytterne og publikum var veldig fornøyde med både baneanlegg og stevnekonseptet, og det falt mange lovord i løpet av de to kveldene. Vi ser fram til å prøve konseptet igjen, også utendørs når den delen av anlegget står klart.

Vi satser på at det nye anlegget kan friste flere til å prøve skytesporten.

Alle resultater finnes på denne linken:

https://livevisning.com/ringerike/dssml/StartFrame.htm