Gå til sidens hovedinnhold

Vil til Hollywood og konkurrere

Artikkelen er over 9 år gammel

Monica Sik Holm er tatt ut som en av representantene fra Skandinavia til olympiaden for talentfulle utøvere. Men hun trenger hjelp til å komme seg dit.

– Hvis noen vil hjelpe meg å komme til Hollywood, skal jeg love å gi noe tilbake. Jeg kommer gjerne og bidrar med meg og musikken min senere, sier Monica Sik Holm.

Det er ikke uten grunn Monica ber om støtte. Hun er tatt ut, i konkurranse med 75.000 søkere fra hele verden, til det som blir kalt olympiaden for talentfulle utøvere, «World Championships i Performing Arts».

Med for Skandinavia

Forleden ringte en svensk dame som er ansvarlig for uttaket i Starquest Skandinavia og fortalte at de gjerne ville ha henne med som en av representantene fra Skandinavia. Utfordringen var bare at de ikke kunne finansiere deltakelsen for dem som ble plukket ut.

– Jeg synes det er så kjempevanskelig å be om støtte til meg selv, sier den beskjedne artisten.

Dette er en konkurranse, men først og fremst en unik mulighet til å knytte kontakter med dem som er ledende i bransjen. Agenter, produsenter og castingfolk.

– En drøm å få muligheten

– Mange som har deltatt her har fått et løft videre. Det ville være en drøm å få muligheten til å delta, sier Monica Sik Holm.

Omkring 1000 møtes i Los Angeles og Hollywood på hotell «Westin Bona- venture» i tiden 15.–24. juli for å vise seg fram og konkurrere om finaleplass i forskjellige kategorier.