Cirkus Arnardo skal ha forestilling på grusbanen ved Vik skole. Arnardo skal ha vært i Hole for noen år siden, men nå er det første gang på flere år.

Derimot blir det i år ikke noen forestilling i Hønefoss. På den gamle sirkusplassen på Benterud bygges det som kjent ny skole, og Cirkus Arnardo har så langt ikke klart å finne et annet egnet sted å ha forestilling i Hønefoss.

Dermed blir forestillingen på Vik den ene lokale forestillingen sirkuset har i år.

Cirkus Arnardo har svært lang erfaring og har fartet rundt i Norges land i mange år. De har også vært i Hønefoss mange ganger. I helgen starter Arnardo opp sin sirkussesong med premiereforestillinger i Arendal. Senere venter en turne over hele landet.

Arnardo lover mange spennende innslag i sitt helt nye show. På sin hjemmeside reklamerer de blant annet for den topptrimmede muskelmannen Dennis Ilchenko, er 33 år og kjent fra Guinness rekordbok og britiske TV-show.
Han trekker biler kun med tennene, sjonglerer himmelhøyt med tunge bildekk, og løfter telefonstolper over hodet med halve crewet hengende på som ekstra vekt.

 

Den nye forestillingen byr også på cosplay-artist og slangemennesket Kelly Saabel som skyter piler med foten mens hun balanserer på hendene som en alveprinsesse i Middle-earth. Kelly er kjempepopulær i Tyskland med mange tusen entusiastiske følgere på Instagram.

Det samme gjelder Kenya Boys. Her er det fart, glade rytmer, limbodans, ild og akrobatikk i skjønn forening fra Afrikas hjerte.

 

De hestefrelste får møte vakre pinto-ponnier i frihetsdressur framført av hestepedagog Yvonne Lübben.
Se og lær når Diana Boiachin blåser fargerike såpebobler i mega-format, og hold pusten når Duo Costache kjører dødshjul i 10 meters høyde.