Gå til sidens hovedinnhold

Kristian og «Doc» er tilbake på skjermen i kveld

Artikkelen er over 4 år gammel

De er en gjeng livsglade orginaler som nyter livet til det fulle. I kveld er Norske rednecks tilbake på TV. Som sist er både Kristian og «Doc» fra Jevnaker med.

– De er virkelighetens MacGyvere, med litt mindre dramatiske hverdagsliv. Får de sin dose mekking, musikk og øl synes de livet er vakkert. De omgås ikke det de mener er «normale» folk og bryr seg lite om konvensjoner, sier Sverre Nordbø, programsjef i Discovery Networks i en pressemelding. Serien går på MAX.

Serien portretterer, ifølge meldingen, en verden der rikdom måles i strips, ståltråd, gaffatape, hestekrefter og øl. I andre sesong får seerne igjen være flue på veggen blant ekte norske rednecks fulle av livsglede og kreativitet. De er selverklærte bondetamper, og de er stolte av det. Miljøet er stappfullt av fantastiske karakterer, og serien inneholder plenty med humor, guttestreker, selvironi og varme.

LES OGSÅ: Eksotisk Redneck TV-innspilling på Roa

Nye og gamle fjes

I den nye sesongen dukker det opp noen nye karakterer, men det blir også gjensyn med flere av favorittene fra sist, deriblant «sjefsredneck» Väinö og kona hans Gunn Berit. Svirebrødrene «Doc» og Kristian fra Jevnaker representerer en yngre generasjon rednecks. De har utallige sprell på lur, alltid et glimt i øyet og leter konstant etter en mulighet til å drite ut den andre. 

– Norske rednecks vil nok få noen og enhver til å heve på øyenbrynene og kanskje reflektere over sin egen livsstil, sier Sverre Nordbø i pressemeldingen.

Det blir også gjensyn med proto-redneck og evigoptimist Jarle og kona Rita. De kommer fra Veme i Buskerud. Hun er pleieassistent og renholder for kommunen, mens han nylig har fått drømmejobben som vaktmester etter mange år som langtransportsjåfør.

Les også

– Før var vi bondetamper. Nå er vi berømte bondetamper

 

Kommentarer til denne saken