Denne gangen er det duket for «Rednecks camping.» Det ble klart under lanseringen av våren på TVNorge og Discovery-kanalene.

– Jeg gleder meg noe veldig til å vise det norske folk litt mer av vår kanskje litt annerledes livsstil, skriver redneckfrua Monika V. Pedersen i sin blogg.

Da hun giftet seg med sin Kristian Gulheim tidligere i år, ble det også behørig dekket av TV-kameraer.

 

– Norske rednecks lever for frihet og moro, og til det egner campinglivet seg meget godt. Så ofte de kan pakker de seg inn i vognene sine og samles utenfor 50-sonen for å slippe løs fantasi og hemninger. Men nå har det norske redneck-miljøet blitt så stort at det har blitt utfordrende å finne egnede plasser å samles, skriver TV-kanalen i sin omtale av den kommende sesongen.

– Väinö og Gunn-Berit, Doc og Helene, Kristian og Monica og Daniel får det derfor for seg at de skal starte sin egen campingplass.

–  Og det er bare én måte å finne ut hvilket sted som er best egnet for redneck-camping: hver plass må testes ut med en real redneck-fest. Vil de til slutt finne sitt sommerparadis, det perfekte sted for redneck-camping?

Sesong 2 om rednecks-gjengen er å se i disse dager, og over 250.000 fulgte dem i sesongpremieren.

LES OGSÅ: Rednecks-Kristian: – Det er litt kleint å gå gjennom butikken innimellom