Ny TV-reality for Anders Jacobsen

Helt på topp: Anders Jacobsen var svært glad da han gikk helt til topps i TV-serien Mesternes Mester. Nå venter en ny reality-serie.

Helt på topp: Anders Jacobsen var svært glad da han gikk helt til topps i TV-serien Mesternes Mester. Nå venter en ny reality-serie. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Nå går Anders Jacobsen for «Mer enn gull» på TV 2. Programmet skal sendes på nyåret i 2019.

DEL

Det tidligere hopphelten har etter hvert blitt en dreven TV-aktør, med programmer som «Skal vi danse», «21 grader nord» og «Mesternes mester» på merittlisten.

De to sistnevnte programmene vant han, dansekonkurransen måtte han forlate da han fikk blindtarmbetennelse og måtte opereres.

Idrettsstjerner

Nå er det et nytt idretts-stjerneprogram som venter. Opptakene er allerede gjort på Sjusjøen. Til TV 2 sier Anders at han takket ja til å være med etter å ha sett de tidligere sesongene av «Mer enn gull» og at han synes det var flotte utøvere som skulle være med i årets sesong.

I programmene møter seerne profilerte idrettsstjerner. I tillegg til Anders medvirker Roar Strand, Kjersti Grini, Hans Petter «Burre» Buraas, Kristin Størmer Steira og Erling Jevne.

Kule konkurranser

– Oppholdet på Sjusjøen har været veldig bra med masse humor, gode samtaler og kule konkurranser, sier Anders til TV 2.

I hvert program skal idrettsstjernene utfordre de andre deltakerne. For Anders blir det å hoppe på ski i hans episode. Utøverne i Mer enn gull skal også som gruppe konkurrere mot unge idrettstalenter innen de ulike idrettene.

Frode Andresen deltoki programmet i 2018.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags