Gå til sidens hovedinnhold

Trampeklapp for Drolsum Stasjon

Artikkelen er over 8 år gammel

Bluegrassbandet presenterte debutskiva i Bysalen Amfi.

Det var ikke tvil om at publikum koste seg under konserten fredag kveld. Spontane tilrop og trampeklapp midt i sangene var å høre flere ganger.

Gutta på scenen skiftet strengeleik fortere enn vi vanlige dødelige klarte å følge med, og man kunne ikke annet enn å bli imponert over fingerføringen.

Spiller hele gjengen hva som helst bare de får det i hendene?

Drolsum Stasjon er i alle fall et meget velsmurt maskineri, her er det full fart forover, og toget har ikke tenkt å stoppe med det første.

Bandet består av Morten Kleven, Ole Kristian Odden, Hans Petter Herføl, Jørgen Tangen Bendikssen, Olav Risan, Åsmund Felberg Johnsen og Kjetil Moslåtten.

Fra første låt på menyen kunne gutta vise til et høyt nivå innen sin sjanger, det var alle fornemmelser fra full galopp med hissige hestevrinsk og lærfrynser, til lukten av høy og hestepærer i en støvete, glovarm solnedgang. Skikkelig stemning, med andre ord.

Første del av konserten var forbeholdt en ren presentasjon av plata, og etter en liten pause var det klart for andre del, like fengende som første. Til sist kunne et svært fornøyd publikum kunne kose seg med flere bonuslåter.

I låten «Tvihuga» hadde de gjesteopptreden av Arne Moslåtten fra Hellbillies, som også er gruppas produsent på denne cd-utgivelsen.

Vi kan trygt konkludere med at debutplata til Drolsum Stasjon har god variasjon og mye å by på. Den inneholder alle elementer som gjør låtene helt komplette. Lette raske toner ja, men med bred dybde og kompleksitet på samme tid.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.