Gå til sidens hovedinnhold

To idrettsbryllup på én dag

Artikkelen er over 8 år gammel

Pinseaften giftet både Tord Asle Gjerdalen og Maren Haugli seg i Jevnaker kirke.

Jevnaker kirke var pinseaften pyntet til fest da skøyteprinsessen Maren Haugli og skiesset Tord Asle Gjerdalen sa ja til sine drømmepartnere.

I fire år har Maren Haugli og Runar Tufto fra Hallingdal vært kjærester. Om han ikke er like god som henne på skøyter, er han derimot en dyktig skiløper.

Det var under Skarverennet de to møttes og Amors piler traff blink. Det var et staselig par som kom opp kirkegulvet til toner fra Richard Nordraaks Purpose.

– Endelig er dagen kommet som dere har ventet på lenge. Ved alteret skal dere vise hverandre og gjestene at deres kjærlighet ikke er tidsavgrenset, sa prest Stian Roos.

Utenfor kirken ble de to nygifte ønsket til lykke av en hel borg av store og små gratulanter fra Team Haugli

I det vakre været lørdag ble Jevnaker kirke igjen pyntet til gledesfest for Tord Asle Gjerdalen og hans vakre brud Elisabeth Olimb. Kirkegulvet var strødd med hvite rosenblader og koret prydet med vakre roseoppsatser da de to kom inn etter toner fra Mendelsohns Bryllupsmarsj.

– Det er ikke vanskelig å se at dere er glad i hverandre, sa prest Stian Roos. Hans råd til de to var å bruke hver dag til å gjøre hverandre gode.

Tord Asle Gjerdalen og Elisabeth Olimb ble ønsket til lykke utenfor kirken under et regn av såpebobler.