Jentene i KorALL er de siste sangerne som er igjen av tradisjonsrike Ringerike barne- og ungdomskor, uten at det legger noen demper på sanggleden hos de unge jentene:

– Jeg synes det er gøy å synge fordi da kan jeg bruke stemmen min, sier Kamilla Løkken (10).

– Jeg liker å synge morsomme sanger. En morsom sang er en sang som går litt fort og det liker jeg å synge, sier Rikke Kristine Wagenvoort (10) før hun sammen med de andre i koret setter i gang med hit'en «Happy».

– Hvorfor er det ingen gutter med i koret?

– Vet ikke, men kanskje de ikke tør å komme? undrer flere av jentene før.

Tilbake i koret

Jentene i KorALL øver inn både sang og dans til sangen i klasserommet på Vang skole.

– Det er viktig at de skal få lov til å velge repertoar selv, men jeg kommer med forslag, sier korets unge dirigent, Nikoline Roarsdatter Christensen.

– Vi synger alt fra «Happy» til en låt fra MGP Junior som heter «Kjedereaksjon», men nå øver vi inn et julerepertoar fordi vi skal ha en julekonsert 9. desember, antakelig på Vang skole.

KorALL er den siste rest av Ringerike barne- og ungdomskor, som ble dannet i 1978 av Solveig Busund, etter at ungdomskoret Vox ble lagt ned.

Sang i koret selv

– Det er veldig morsomt å være tilbake som dirigent etter å ha sunget i koret mange år som barn, sier Christensen, som selv sang med i barne- og ungdomskoret fra femårsalderen og i dag ved siden av musikkstudier også er sanglærer på kulturskolen i Ringerike.

KorALL er den siste rest av Ringerike barne- og ungdomskor