Stort gavedryss fra banken

Anne Lise Rian overrekker en overveldet Erik Haraldseth en million kroner til lyd- og lysanlegg i Ringerike kultursenter.

Anne Lise Rian overrekker en overveldet Erik Haraldseth en million kroner til lyd- og lysanlegg i Ringerike kultursenter. Foto:

Artikkelen er over 9 år gammel

238 lag og foreninger var til dels overveldet over gavedrysset fra Sparebank 1 Ringerike Hadeland. 7,4 millioner kroner ble delt ut, og den største sjekken gikk til Ringerike kultursenter.

DEL

Smått og stort fra lokalt kulturliv var samlet på Byscenen tirsdag kveld, da det ble delt ut støtte på alt fra 1.500 til en million kroner.

Hentet opp på scenen

Mottakerne av de største beløpene ble hentet opp på scenen, hvor de fikk anledning til å fortelle litt om hva pengene skulle gå til - og innimellom å la seg overvelde av beløpet som sto på sjekkene.

Størst beløp gikk til Ringerike kultursenter, som får anledning til å forbedre lys- og lydanlegg betydelig.

- Det vil først og fremst være en fordel for alle de mindre aktørene som bruker Byscenen, sa Erik Haraldseth etter å ha mottatt sjekken.

En lykkelig mann

Nils Haavard Tronrud var også en lykkelig mann etter å ha tatt imot 900.000 kroner på vegne av stiftelsen Glatved brygge. Oppbygging av gjestebrygge og lyssetting av området er flere skritt nærmere nå.

- Dette hadde vi ikke regnet med. Nå har vi så å si vært blakke, men dette betyr at vi kan gå på igjen, sa han etter tildelingen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags