Storstilt 100-års speiderfest

Symbolsk: Det blir leirbål, allsang og mye, mye mer når Hønefoss speidergruppe inviterer til 100-års fest på Petersøya i september.

Symbolsk: Det blir leirbål, allsang og mye, mye mer når Hønefoss speidergruppe inviterer til 100-års fest på Petersøya i september. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Distriktets borgere kan herved glede seg til en 100-års feiring med leirbål, forskjellige aktiviteter og stor konsert denne høsten.

DEL

Lørdag 12. september er dagen du skal krysse av på kalenderen. Da feirer Hønefoss speidergruppe sitt 100-års jubileum med en skikkelig festdag på Petersøya.

LES MER OM JUBILANTEN: Alltid beredt i 100 år

Dagen fylles med aktiviteter for store og små, speiderne lager tivoli, og det loves innslag av ekte speiderleirbålsnumre som sketsjer, konkurranser og allsang.

Senere på kvelden blir det stjernespekket konsert på utendørsscene hvor flere lokale artister opptrer. Flere av dem har vært speidere selv. Jørn Atle Støa er arrangør av konserten og lover en sprek jubileumsmarkering verdig en 100-åring.

Jonas Rønning står i spissen som leirbålsmester og konferansier. Andre artister er Audun Rensel, Nikoline Roarsdatter Christensen, Damien, og Pål Rake. Jørn Atle Støa spiller også selv, med band.

MØT DAGENS UNGE SPEIDERE: Ja, vi digger speideren!

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags