Sjarmerende sangere

Rikke Kvam og Tone Krogvold Eriksen fra Minikompaniet sjarmerte på byscenen med sin sang.

Rikke Kvam og Tone Krogvold Eriksen fra Minikompaniet sjarmerte på byscenen med sin sang. Foto:

Artikkelen er over 9 år gammel

Konserten med de 150 barna i Sentrumskirken levde opp til tittelen "Det store hjertet".

DEL

Byscenens stolrader var fylt til siste sete da Sentrumskirkens barnekor, Artkompaniet og Minikompaniet, inviterte til vårkonsert.

- Vi synes det er fint å kunne presentere de flinke barnekorene våre, og la de vise hva de har lært, sier Jørn Sivertsen i Sentrumskirken.

Og vi kan med en gang slå fast at vi som tilhørere ble imponert over det de svært unge aktørene fremførte - både i korene og ikke minst som solister i de ulike numrene.

- Ekte sangglede

Sentrumskirken jobber aktivt med sang og musikk blant barn, og de mange svært engasjerte og godt skolerte lederne gjør et meget verdifullt arbeid med de musikkinteresserte barna.

- Vi ønsker å bygge et miljø som preges av ekte sangglede, og oppmuntre barn og unge til å ta nye steg for å utvikle sine kreative gaver og evner, heter det blant annet i Sentrumskirkens retningslinjer for kortilbudene.

Små og store

Lørdag var det Artkompaniet, den eldste gruppen fra ni år, som åpnet på scenen med flott korsang og solister.

Så kom de yngste, Minikompaniet (4-8 år), på podiet, hvor også små solister viste ferdigheter til stor applaus fra blant andre mange stolte foreldre, besteforeldre og søsken.

Alderen tatt i betraktning var kvaliteten veldig høy på det som ble fremført, og Sentrumskirkens ledere kan være stolte over det de får til i musikalsk sammenheng for 150 yngre jenter og gutter i distriktet.

Innimellom sangen, musikken og dansen ble de fremmøtte minnet på konsertens tittel "Det store hjertet" og at overskuddet fra billettsalget skulle gå til Strømmestiftelsens prosjekt "Hjertevenn".

Dette prosjektet jobber for å gi barn og ungdom i utviklingsland en tryggere og bedre fremtid.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags