Aka sender alle førsteklassinger på Rockefroskene: – Vi gleder oss helt sykt

Aka spanderer: Rockefroskene tar i mot 550 førsetklassinger fra Hole, Jevnaker og Ringerike til en helt egen forestilling. Det er AKA AS som betaler for at 7-åringene kan rocke sammen med sine klassekamerater.

Aka spanderer: Rockefroskene tar i mot 550 førsetklassinger fra Hole, Jevnaker og Ringerike til en helt egen forestilling. Det er AKA AS som betaler for at 7-åringene kan rocke sammen med sine klassekamerater. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Aka sender om lag 550 syvåringer fra Hole, Jevnaker og Ringerike til en helt egen forestilling med Rockefroskene. – Vi gleder oss helt sykt, sier 1. klassingene ved Toso skole på Jevnaker.

DEL

I forbindelse med Akas 40-årsjubileum ønsker de å gi noe tilbake til lokalsamfunnet. Det resulterer i at om lag 550 syvåringer fra Hole, Jevnaker og Ringerike får sin helt egen forestilling med Rockefroskene på Glatved brygge.

Aka gleder seg

Og ikke nok med det. Busstur, mat og drikke, T-skjorte og drikkeflaske blir også dekket av Aka.

– Vi syns det er veldig hyggelig å kunne gjøre dette i samarbeid med TBA Arrangementer AS i forbindelse med Akas  40-årsjubileum i år. Dette er en av våre gaver til lokalsamfunnet. Vi klødde oss i hodet og lurte på hva vi kunne finne på. Det var broren min, Halvard, sitt forslag at vi kunne sende alle førsteklassingene på Rockefroskene. Vi syntes det var en veldig god idé å kunne gi noe for å glede barn, forteller administrerende sjef i Aka, Guro Thoresen.

– Nå gleder vi oss til å ta imot en stor gjeng glade syvåringer sammen med Rockefroskene på Glatved brygge 16. juni.

Ville av glede

Elevene ved 1. trinn på Tosos skole på Jevnaker gleder seg.

– Vi gleder oss helt sykt til forestillingen. Vi fikk invitasjon for flere måneder siden, og ungene ble helt ville av glede. De spør hver dag om det er lenge til. Vi voksne syns selvfølgelig også at dette er svært hyggelig på slutten av et skoleår, sier kontaktlærer ved Tosos skole, Beate Dyraas.

LES OGSÅ: Rockefroskene er premiereklare

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags