Gå til sidens hovedinnhold

Nesten helt utsolgt for Henning Kvitnes i Ringerike kultursenter lørdag

Artikkelen er over 2 år gammel

Det mimres om 60 runder rundt sola og 40 år på veien når Henning Kvitnes gjester Byscenen i Ringerike kultursenter lørdag.

På sensommeren 2018 slapp Henning et nytt album; "60 runder rundt sola"– og feirer samtidig 40 år på veien med en turne med "Gutta i Bandet" fra slutten av september. Seks Guttær på scenen og forhåpentligvis fullt i salen.

Ikke bare mimring

Turneen blir ingen mimring i gammel grut, men en blanding av nye sanger, de mest kjente, og noen glemte eller gjemte perler fra hans meget store samling av sanger på Norsk.

Det var egentlig ikke mening å gi ut flere album, men sanger presset seg på og ville ut i verden – og et trofast Publikum fortjener noe nytt ? Poetisk, melodiøst, rocka, humoristisk og personlig er stikkord - fra en jordnær sangpoet fra helt sørøst i landet – som de siste 10 -15 åra har hatt en eventyrlig publikumsoppslutning.

Med band

På scenen: Henning Kvitnes, sang og gitar. Freddy Holm, diverse strengeinstrumenter, kor. Eivind Ystrøm Petersen, gitar og kor. Jon-Willy Rydningen, div. tangenter. Tor Hauge, trommer og perkusjon. Rino Johannessen, bass og kor.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.