Frivilligsentralens Liv Beate Rolid Hagen fikk Kiwanis Ærespris for 2015

HEDRET: Liv Beate Rolid Hagen mottar Kiwanis ærespris for 2015 av president Åge Amundsen.LESERFOTO

HEDRET: Liv Beate Rolid Hagen mottar Kiwanis ærespris for 2015 av president Åge Amundsen.LESERFOTO Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Liv Beate Rolid Hagen ble hedret av Kiwanis Club Ringerike.

DEL

Hun ble tildelt æresprisen for 2015, for sitt lange engasjement som leder av frivilligsentralen.

Utdelingen skjedde under Kiwanis juleavslutning på Røde Kors-huset 21. desember, og Hagen fikk en sjekk på 10.000 kroner. Hun var spesielt invitert til juleavslutningen sammen med sin ektemann.

Verdig vinner

–Kiwanis Club Ringerikes ærespris utdeles til en person eller organisasjon som en påskjønnelse for stor og spesiell innsats i lokalmiljøet. Liv Beate Rolid Hagen er i så henseende en verdig vinner! skriver Kiwanis referent Sven Alexander etter møtet.

Frivilligsentralen gjør mye for mange i distriktet. Det startet i sin tid som «Eldre hjelper eldre». I dag er 286 frivillige tilknyttet Ringerike frivilligsentral, som ble betegnelsen etter hvert.

– Fremragende

Frivilligsentralen produserer cirka ni fulle årsverk med frivillig innsats, i sannhet en eventyrlig utvikling! Frivilligsentralen tilbyr også kurs og sosiale aktiviteter i stadig økende omfang, og Liv Beate Rolid Hagen er fortsatt på jakt etter nye aktiviteter til glede og støtte for takknemlige brukere.

Hun har gjennom sin lange tjenestetid markedsført, representert og profilert Frivilligsentralen på en fremragende måte, skriver Alexander.

Årets forbilde

Liv Beate Rolid gjør seg bemerket hos flere enn Kiwanis. Hun er en av 29 nominerte til å bli årets kvinnelige forbilde, en kåring som kvinnenettverket Novapro gjør i samarbeid med Ringerikes Blad.

Artikkelen fortsetter under bildekarusellen:

Liv Beate Rolid Hagen takket for prisen og for at Kiwanis i sin tid var en av organisasjonene som tok initiativet til frivilligsentralen.

«Vi i Frivilligsentralen er som en stor bedrift», sa hun, «bortsett fra at de fleste ikke får noen lønn!» Hun uttrykte naturligvis stor takknemlighet overfor alle de frivillige som yter en innsats for Frivilligsentralen, skriver Sven Alexander.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags