Over 250.000 fulgte Kristian, Jarle og resten av redneck-gjengen i sesongpremieren

Kjendiser: Kristian og Monica i Norske rednecks. blir fulgt av flere hundre tusen seere.

Kjendiser: Kristian og Monica i Norske rednecks. blir fulgt av flere hundre tusen seere. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

I fjor nærmest sprengte Norsk redneckforening seg inn i de tusen hjem med sine elleville sprell på tv-kanalen Max. I år ser de ut til å gjenta suksessen.

DEL

Første episode ble sett av hele 258.000 seere. I andre episode dalte det til 177.000.

Det gir likevel et snitt på 218.000 seere i snitt, inkludert de tre reprisene. I fjor hadde programmet et snitt på 176.000.

Tirsdag kveld ble årets tredje episode sendt. Disse tallene ønsker ikke Discovery networks foreløpig å gå ut med, da det fortsatt gjenstår et par repriser.

– Rednecks er et populært program som engasjerer seerne våre både på skjerm og i sosiale medier. De samlede seertallene øker fra fjoråret, og det er selvsagt svært gledelig, sier mediesjef i Discovery networks, Hanne McBride.

Lokale helter

I fjor var store deler av sesongen spilt inn i ringeriksregionen. Blant de mest framtredende er Kristian Gulheim fra Jevnaker og Jarle Oppen Strømsbråten fra Ringerike.

– Det er litt kleint å gå gjennom butikken innimellom, fortalte Kristian til Ringerikes Blad i fjor.

Foreningens «(u)ansvarlige leder», som det heter seg på foreningens hjemmeside, Väinö Ulven-Kultima vokste opp på Ringerike, sammen med Strømsbråten.

BLI BEDRE KJENT MED Väinö:

Filmer lokalt

Også i årets sesong blir det flere klipp fra vårt nærområde. I tirsdagens episode kunne seerne blant annet se hvordan Gulheim og kjæresten flyttet med et smått spektakulært flyttelass.

Tidligere har vi skrevet om eksotisk redneck-innspilling på Roa. I redneck-bryllupet til Gulheim nylig ble det også filmet. Dette er med tanke på en tredje sesong.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags