Gå til sidens hovedinnhold

I kveld får vi se dem sykle Birken

Artikkelen er over 4 år gammel

Doc og Kristian i «Norske rednecks» er etter hvert blitt nærmest synonymt med fest og moro og ville påfunn. Men i kveld får vi se dem svettende (?) på sykkelsetet i Birkebeinerrittet.

I fjor høst skrev vi om den fysiske utskeielsen, som kveldens episode av «Norske rednecks» er viet til.

– Jeg er veldig takknemlig for at jeg ble spurt om å være med på dette rittet. Det er et utrolig kult prosjekt, og det sier seg selv at man ønsker å bidra, sier Kristian Gulheim, også kjent som Sheriffen av Kanada, i en pressemelding.

De to inntok sykkelsetet på vegne av Superselma-prosjektet, som våre lesere også kjenner godt.

Etter at unge Selma fikk kreft i 2013, ble støtteforeningen startet. I dag står prosjektet bak flere ulike arrangementet for å støtte kreftrammede barn. Deriblant i Birkebeinerrittet, Jentebølgen og vårt lokale Villmann.

– Det betyr utrolig mye for oss at Doc og Kristian er med på dette. Det har fokus på prosjektet vårt og sprer budskapet vi ønsker å formidle. Dette er to veldig flotte mennesker, sier Tommy Kristiansen, kreativ leder for Superselma-prosjektet, i en pressemelding.

Les også

– Gjør Birken for en god sak

Verdt smerten

Egentlig skulle gutta bare spille inn en promoteringsvideo på vegne av prosjektet, men det endte med at de ble en del av det største laget i hele rittet.

For hver kilometer de syklet ble de sponset med et visst beløp. Doc sa til Ringerikes Blad i fjor at uansett hvor langt de ville komme – så skulle han komme én meter lenger enn Kristian.

I kveld får vi altså se hvordan det gikk.

– Betydningen av å støtte prosjektet er mye større enn smertene vi opplevde ved å delta. Det var utrolig vondt, men absolutt verdt det, sier Gulheim.

 

Les også

Redneckparet ble gift med et smell

Over 200.000 seere i snitt

Andre sesong har i snitt, etter fem episoder, 208.000 seere. Dette anses som en solid økning fra i fjor, da det var i snitt 176.000 seere som så serien.

De to siste episodene er de foreløpig best sette, med henholdsvis 251.000 og 242.000 seere, ordinær visning og repriser inkludert.

Serien sendes på Max på tirsdager, med to repriser på samme kanal før en siste visning på storebror TV Norge. Denne visningen

Les også

Rednecks-Kristian: – Det er litt kleint å gå gjennom butikken innimellom

 

LES MER OM SUPERSELMA:

Les også

– Før var vi bondetamper. Nå er vi berømte bondetamper

 

Kommentarer til denne saken