Tv-debut for Norske rednecks

Artikkelen er over 4 år gammel

Onsdag blir det tv-premiere for Ringerike og Jevnakers lokale rødnakker, på TV Max.

DEL
Premiereklare: Jarle Oppen Strømsbråten, Rita Strømsbråten, Gunn Berit Ulven Kultima og leder av RNF, Veinö Ulven Kultima.

Premiereklare: Jarle Oppen Strømsbråten, Rita Strømsbråten, Gunn Berit Ulven Kultima og leder av RNF, Veinö Ulven Kultima. Foto:

– Nå kommer vi snart på ei flimrekasse nær deg, advares det på Norsk redneckforenings Facebook-side. Interessen for den røffe livsstilen er likt av nesten 53.000 fjesbokbrukere, og antall følgere har for lengst eksplodert.

LES OGSÅ: Norsk redneckforening med realityserie på TV Max til våren

Serien skal vise den upolerte sannheten om hvordan de norske rødnakkene lever, og ikke minst hvordan de fester ... selv om vi har blitt visket i øret at noen av de beste klippene er tatt bort.

For livet som seriøs rødnakke er røft, men enkelt allikevel. Serien skildrer en verden der rikdom måles i sprengstoff, gaffatape, motor, øl – og ikke minst pupper. Seerne vil få et innblikk i en ganske annerledes hverdag, langt fra asfalt og urban støy, hvor livsglede og kreativitet får lov til å boltre seg fritt.

Dersom du ikke har Canal Digital eller andre problemer, kan du treffe hele gjengen på trygg avstand i sofakroken på TV Max onsdag kveld.

LES OGSÅ: TVNorge-eier taper millioner på svarte skjermer

I en uhøytidelig avstemning spurte vi Ringblad.no-leserne i går om de var rammet av de svarte skjermene.

Av de 990 som svarte sa 45 prosent at de var rammet og «nå er jeg skikkelig lei. De får bli enige». Ytterligere 19 prosent svarte at de også var rammet, men at det ikke bryr dem noe særlig. 36 prosent svarte at de ikke var rammet.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.