Hun er den nye artisten på Randsfjordfestivalen: – Vi er veldig fornøyd

Randsfjordfestivalens tredje artistslipp er klart.

DEL

Ida Maria blir å se på Jevnaker lørdag 8. august, skriver Hadeland.

– Ida Maria, kjent som den tøffeste dama i norsk rock. Hun har de senere årene gjort god figur i «Stjernekamp» og «Hver gang vi møtes», og nå er hun klar for Randsfjordfestivalen lørdag 8. august, skriver styreleder og pressekontakt, Per Anders Bjørklund i en pressemelding.

Ida Maria debuterte med singelen «Oh My God» i 2007. Allerede før hun slapp det Spellemannvinnende debutalbumet «Fortress Round My Heart» i 2008, hadde hun spilt på alle de største norske festivalene. Og da ferden gikk ut i det store utland spilte hun blant annet på Jay Leno Show og gjorde en duett med selveste punk-gudfaren Iggy Pop.

– Live er hun en naturkraft av en formidler, som behersker både rockens kaos og hudløse selvutleveringer med like stor selvfølge, heter det i pressemeldingen.

Fra før av er det klart at CC Cowboys og Loveshack kommer til Randsfjordfestivalen 2020.

– Plakaten for lørdagskvelden tar form og vi er veldig fornøyd. I tillegg er billettsalget godt i gang og mye begynner ligge til rette for en knakende god festival i år også. Det er bare å sette av helgen og glede seg til mye moro på Jevnaker, sier Bjørklund.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags