Middag og musikk på Oldemors Karjol

LØRDAG: Torgeir Lund, Vidar Stenseth og Espen Martinsen underholder på Oldemors Karjol.

LØRDAG: Torgeir Lund, Vidar Stenseth og Espen Martinsen underholder på Oldemors Karjol. Foto:

Oldemors Karjol satser på mat og musikktilbud en gang i måneden fram mot sommersesongen.

DEL

Oldemors Karjol får besøk av Torgeir Lund med bandmedlemmer lørdag 6. april.

– Før musikken begynner serverer vi tre retters middag. Forrige måned hadde vi besøk av irsk trio band, neste lørdag er det lokale musikere som skal lage liv, forteller driveren Kaja Knoph Østlie Vang til Hadeland.

Trioen som spiller lørdag utgjør tre femdeler av bandet Rock Connection. Alle har holdt på med musikk siden 70- og 80-tallet og har spilt sammen i 33 år.

Torgeir Lund er kjent på Jevnaker fra bandet «Kermits» på 70-tallet og fra trioen «Bare Vi Tre» og bandene «Weggersens Kvartett» og «Spor 6» på 90-tallet. Han var også med i Halvdan Svartes Guttekor i 10 år. Han spiller gitarer og er vokalist. Bassist Vidar Stenseth har spilt sammen med Torgeir i de samme bandene siden 1986 og er også som bassist mange ganger norgesmester i orkestermusikk.

«Ferskeste» skudd på stammen er Espen Martinsen. Han har vært fast medlem av Rock Connection siden 1999 og trakterer alle typer gitarer. Hans spesialiteter er Shadows, Beatles, Rolling Stones og blues.

Publikum vil få høre variert musikk, alt fra viser og country, til blues og rock’n’ roll. Repertoaret er består mest i coverlåter fra 60- og 70-tallet og er hentet fra artister som Rolling Stones, Beatles, Creedence, Shadows, Elvis, Clapton, Eagles, Van Morrison, Dylan, Afzelius og JJ Cale, for å nevne noen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags