Nyåpning av Freezone i dag

FORVENTNINGER: Arnbjørn Moløkken, Werner Jacobsen, Stian Høibråten og Jørn Syversen har store forventninger til nye Freezone som en attraktiv møteplass for ungdom, og kanskje på sikt- også andre aldersgrupper.

FORVENTNINGER: Arnbjørn Moløkken, Werner Jacobsen, Stian Høibråten og Jørn Syversen har store forventninger til nye Freezone som en attraktiv møteplass for ungdom, og kanskje på sikt- også andre aldersgrupper. Foto:

Artikkelen er over 10 år gammel

Fire millioner kroner og tusenvis av dugnadstimer er brukt. Nå åpner sonen igjen for lokale ungdommer.

DEL

I dag kan byens ungdommer igjen innta det som skal være dere egen fri sone og boltreplass.

Det har gått med tusenvis av dugnadstimer og en investering på om lag fire millioner kroner for å sette i stand lokalene.

- Både "Bry seg om aksjonen", sponsorer, tilskudd og gaver fra enkeltpersoner har bidratt til å få alt på plass, sier Werner Jacobsen og Arnbjørn Moløkken.

De roser også de unge selv for innsatsen.

- Hver tirsdag siden i høst har klubbmedarbeidere og unge på klubben vært samlet til dugnad og istandsetting av den nye kafeen og tilliggende rom. Resultatet er kjempefint, og vi gleder oss til å åpne dørene og vise det fram, sier de to.

Det gjør de allerede i ettermiddag for inviterte gjester, representanter fra Ringerike kommune, sponsorer og samarbeidspartnere. Senere på kvelden blir det åpningskveld for ungdom, som allerede siden i høst har kunnet bruke underetasjen til diskotek, konserter og andre aktiviteter. Nå får de en flunkende ny kafè og et multimediarom i tillegg.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags