Det er ikke første gang elever fra Marte og Guro Helleseters suksess-satsing for unge talenter står på scenen i beste sendetid på TV.

Denne gang er de 20, som sammen med samme antall elever fra Art Musicalskole på Røa, skal sørge for at Hilde Lyrån får god backing når hun skal framføre All Night (Icona POP).

– Vi gleder oss, sier Guro Helleseter, som allerede har sett at elevene er godt rustet for oppgaven. Prøvene er nemlig vel gjennomført. Men det er lørdag kveld det virkelig gjelder.

Forrige uke var det Stadionrock som gjaldt for stjernekampartistene. Denne gang venter en annen sjanger. Og en av dem må finne seg i å forlate konkurransen. Hvem det blir, er uvisst, men poengene de fikk forrige gang, er også med til lørdagens sending og tellende resultat når stemmene telles opp.

Med i Stjernekamp denne sesongen er foruten Hilde Lyrån; Benedicte Adrian, Gaute Ormåsen, Didrik Solli Tangen, Aleksander Walmann. Adam Douglas, Ida Maria Børli Sivertsen, Erlend Bratland, Ida Makeda Dyhre Halvorsen og Lisa Børud.

Og en lang rekke musikere med adresse og opphav Hønefoss og Ringerike på scenen og i kulissene. Sist så vi Erik Sortdal, Fredrik Karlsen og Truls Hval. Og det er Jørn Dahl som har regien.