Hele uken har den fargerike duoen som består av Marie Skov Clausen (16) og Maria Marzano Røgeberg (17), forberedt seg på Fornebu, før finalen går av stabelen med direktesending på TV2 fredag. Med så høyt nivå føles presset stort før de går på talentkonkurransens scene for siste gang.

Jentene selv har egne triks de tar i bruk for å roe ned nervene.

– Vi føler et ganske stort press nå, for når det er så mange flinke i finalen så må vi virkelig stå på og prestere bedre enn noen gang før, hvis vi skal holde oss på det nivået som er nå, sier Marie til Ringerikes Blad.

– For å slappe av og roe ned nervene så har vi fått en del tips og triks som vi tenker å ta med oss på fredag, som for eksempel at vi skal tegne for å roe oss ned. Vi elsker jo å tegne, så å sette oss ned på et stille rom for oss selv og tegne tror vi at kan hjelpe litt før vi skal på.

 

Hun forteller om en hektisk hverdag den siste perioden før finalen, hvor 12 deltakere skal kjempe om den gjeve førstepremien som består av 500.000 kroner.

– Vi har vært på Fornebu og forberedt oss hele denne uken, så vi kommer nok til å sove godt når vi kommer hjem på fredag kveld. Til finalen har vi noen overraskelser og ting vi aldri har gjort før, så det gleder vi oss veldig til å vise fram. Vi håper selvsagt at folk som ser på vil stemme på oss, sier Marie håpefullt.