Gå til sidens hovedinnhold

Gründer med netteft

Artikkelen er over 9 år gammel

Martin Ravndal (15) har lansert egen adventskalender på nett. – Det var mange som deltok etter at jeg fortalte at Erotikk er én av sponsorene.

1. desember åpnet Martin Ravndal nettsiden Rabattnett.com. Hver dag i desember deler han ut gaver som han har blitt sponset med. Den unge gründeren håper adventskalenderen kan være starten på et større prosjekt.

Trekkplaster

– Jeg har blitt sponset med en del vareprøver og småting, forteller Martin, og viser stolt fram noen av premiene i kalenderen.

– Det var mange som deltok etter at jeg fortalte at Erotikk er én av sponsorene, smiler han lurt.

Han har fått blant annet skjerf, klær, marsipangris, smykke og minnepinne som han nå skal dele ut i adventstiden.

Tidligere i høst var femtenåringen med på Ringerike etableringskurs. Han var den yngste deltakeren som noen gang har deltatt på kurset. Der fikk han tips til å utvikle ideen sin. I mange år har han vært aktiv på nett gjennom egen hjemmeside, Facebook og blogg. Det var derfor ikke rart at han fikk en idé som var nettbasert.

– Jeg har alltid hatt ideer om å lage noe på nett, slik at utviklingen av Rabattnett kom veldig naturlig, sier han.

Bruker Facebook

Hovedideen bak nettsiden er å legge ut rabattkoder, vareprøver og gratisprodukter.

– Jeg tror mange er interessert i å få tak i rabattkoder. Det fungerer som rabattkuponger på nett, forteller han begeistret.

Martin velger å bruke Facebook for å markedsføre nettsiden.

– Alle ungdommer er på Facebook, og det er ungdommer som er målgruppa, fastslår Martin.

Martin går i 10. klasse på Hallingby ungdomsskole. Han ser for seg at han skal jobbe med utvikling av nettsider i framtiden.

– Etter hvert kan jeg tenke meg å drive med dette på fulltid, fortsetter han.

– Mange har vært interessert i å sponse med gratisprodukter til adventskalenderen. Jeg har derfor stor tro på at dette skal fungere, avslutter Martin og smiler bredt.

Kommentarer til denne saken