Gå til sidens hovedinnhold

Nå gir vi deg Rix!

Artikkelen er over 4 år gammel

I over et år har eavis-leserne til Ringerikes Blad også kunnet lese riksavisen Ekstra. Nå skifter den navn: Fra i dag leser du Rix.

Det vil si, fra i går. For fra rundt klokken 21 kvelden før papiravisen havner i din postkasse og i butikkhyllene er avisen tilgjengelig via ringblad.no og app.

– Navnebyttet er gjort for å tydeliggjøre hvorfor vi utgir Ekstra: Å oppdatere deg på dagsaktuelle nyheter fra inn- og utland, samt gi deg fordypningsstoff i form av bakgrunns- og kunnskapsartikler. Nå «pusser vi opp» produktet ved å endre navn, layout og justere litt på innholdet - i tråd med de tilbakemeldingene vi har fått fra leserne, sier konserndirektør Mari Velsand.

Abonnent? Da finner du Ringerikes Blad og Rix her

Bedre tilpasset det digitale

En stadig større del av abonnentene til Amedias 62 lokalaviser leser Ekstra, som de får tilgang til ved å registrere seg som digital leser hos sin lokalavis.

Det nye designet er spesialtilpasset eavis, enten du nå leser den på PC, nettbrett eller mobil.

– I motsetning til på papir konsumeres artiklene i eaviser i mye større grad en etter en på disse plattformene. Du blar ikke på samme måte i en eavis som i en papiravis. Vi har utviklet et design som er tilpasset dette lesemønsteret. Ved å rydde mer rom til de store sakene, er ambisjonen å gjøre Rix enklere å navigere i, sier avisens ansvarlige redaktør, Magne Storedal.

Over 9.000 digitale lesere

Amedia lanserte Ekstra i 2015, basert på det beste innholdet fra konsernets 62 aviser og Avisenes nyhetsbyrå, NTB-artikler og stoff fra forskning.no.

LES MER: Tilbyr gratis riksavis til abonnentene

Over 9.000 lesere av Ringerikes Blad har nå registrert seg digitalt, og har full tilgang til samtlige artikler på ringblad.no samt eavisen. Abonnent, men ikke registrert deg? Her gjør du det!

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.