Fredag kommer Adam Douglas til kultursenteret

POPULÆR MUSIKER: Adam Douglas kommer til Ringerike kultursenter fredag 11. oktober.

POPULÆR MUSIKER: Adam Douglas kommer til Ringerike kultursenter fredag 11. oktober. Foto:

Av

Adam Douglas, som vant Stjernekamp i 2017, er klar for å turnere med sin nye trio - The RAG Trio.

DEL

InnsendtThe RAG Trio er minimalistisk i sitt oppsett, men maksimalistisk i sin instrumentering. Den unike kjemien mellom de tre musikerne gjør at det ikke spilles en overflødig tone, slik at alle musikerne kommer gjennom lydbildet. Slik får den store stemmen og det fantastiske gitarspillet til sjefen sjøl den plassen og det rommet den trenger for å skape magi.

Trioen låner initialene til trommeslager og perkusjonist Ruben Dalen, Adam selv, og gitarist og strengevirutos Geir Sundstøl.

Konserten består av gamle låter, kanskje et par gjensyn fra Stjernekamp og nye låter som blir lydsporet til sommeren som kommer.

LES OGSÅ: Marte og Morten hyller 80-tallet

Artisten som opprinnelig kommer fra Oklahoma i USA, flyttet til Norge høsten 2007 og har på kort tid blitt en av våre mest folkekjære artister. I 2018 slapp han kritikerroste albumet «The Beaty and The Brawn» og spilte et hundretalls konserter landet rundt.

Det er en stor entertainer som nå legger ut på veien over det ganske land for å gi oss musikk med hjerte, nerve og sjel. Velkommen til en magisk helaften med Adam Douglas & The RAG Trio.

Med seg har han sin gode venninne og albumaktuelle Rikke Normann som support.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags