Gå til sidens hovedinnhold

Her er beviset på Mads Hansens elleville sommer

Artikkelen er over 2 år gammel

Et tapt veddemål endte i sommerhiten 2018. Nok et tapt veddemål gjør at Mads Hansen nå har foreviget en Spotify-toppliste på rumpa.

Tatoveringen av Spotify-lista ble tatt i Brumunddal lørdag. Hansen er på turné, og plutselig stoppen bilen og han fikk bind for øynene.

– Jeg fryktet at noen skulle skremme meg med slanger eller noe sånt, men da jeg plutselig befant meg i en tatoveringssjappe og så Petter Katastrofe, skjønte jeg tegninga, sier Hansen til Drammens Tidende.

Det var i Nitimen på NRK P1 at 34-åringen tidligere i sommer fortalte at han hadde inngått et veddemål med nettopp Petter Katastrofe, én av Hansens gode hjelpere på «Sommerkroppen».

– Så på det som urealistisk

Veddemålet gikk ut på av hvis sangen ble nummer én, som den jo gjorde, skulle Mads Hansen ta skjermbilde av Spotify-topplistas tre øverste sanger og tatovere det på rumpa.

– Jeg så på det som fullstendig urealistisk, sier Hansen, som ikke synes det var spesielt vondt å få blekk injisert under huden på den høyre rumpeballen.

– Nei, det var faktisk ikke vondt i det hele tatt. Det kan være jeg har avstumpede nerveceller i hudoverflaten, eller at jeg har veldig høy smerteterskel.

Med tanke på blekkpyntens strategiske plassering, er det nok ikke så mange som får se den i levende live. Nå er ikke liungen kjent for å være blyg, så han har allerede delt bilde av kunsten på Instagram. Selv ser han for seg at det flaueste blir å komme i dusjen på treningssenteret.

– Da står jeg der da, med fullstendig ukjente folk. De kommer sikkert til å tenke «hva for en idiot er det her?». Og det er jo meg, det.

Les også

Ingen tvil om hvem som var publikumsfavoritt på Randsfjordfestivalen: – Men han har jo bare én sang

 

34-åringen innrømmer for øvrig at han er mektig imponert over tatovørens håndarbeid.

– Det er skrevet med veldig liten skrift, men likevel er det veldig tydelig hva som står. Imponerende, slår Hansen fast.

Millioner av avspillinger

Den tidligere MIF-profilen hadde neppe sett for seg følgende for tre måneder siden: Låten hans, «Sommerkroppen», har over 16 millioner avspillinger på Spotify.

Han har vært på turné med VG-lista, og for øvrig reist land og strand rundt på turné med sin ene sang.

LES OGSÅ: Mads Hansen tar med seg «Sommerkroppen» til åpning av badeparken på Jevnaker

Og snart tre måneder etter at sommerhiten ble sluppet, ligger den fortsatt på tiendeplass på Spotify-lista «Norway Top 50».

Helt til topps

Det er nettopp Spotify-lista den lokale artisten nå har tatovert på rumpa.

Riktignok ikke i den nåværende versjonen, men slik lista så ut da liungen klatret helt til topps tidligere i sommer.

Du vet, da Mads Hansen var mer populær enn Alan Walker og Post Malone. Bare for å nevne andre- og tredjeplassen da han inntok førsteplassen.

Kommentarer til denne saken