Henter afterski-favoritt til Randsfjordfestivalen

Loveshack: Består av Svein Finneide (vokal/gitar), Aslak Johnsen (bass/vokal), Ole Devold (trommer/vokal), Christian Nystrøm (keyboards/vokal) og Ken Ingwersen (gita/vokal).

Loveshack: Består av Svein Finneide (vokal/gitar), Aslak Johnsen (bass/vokal), Ole Devold (trommer/vokal), Christian Nystrøm (keyboards/vokal) og Ken Ingwersen (gita/vokal). Foto:

DEL

Randsfjordfestivalens andre artistslipp bærer virkelig bud om fest og moro ved Randsfjorden i august:

– Det er med stor glede vi kan fortelle at partybandet Loveshack kommer for å levere 80-tallsminner, forteller Per Anders Bjørklund i en pressemelding.

Gjennom 20 år har Loveshack gjort over 1500 konserter, og vil blant annet være kjent fra afterskis i Hemsedal og Trysil - og fra utestedet Alfred i Hønefoss.

– Mange av oss i stiftelsen har gode opplevelser med disse og gleder oss stort over å endelig få dem til Randsfjordfestivalen, sier Bjørklund.

Loveshack spesialiserer seg på coverlåter og hits fra 80-tallet

– Det at folk tar av på konsertene våre handler om at vi har det gøy. Vi må gå ut på scenen med intensjonen om at det skal funke, sa Aslak Johnsen i et intervju med Romerikes Blad for noen år siden.

Originalbesetningen holder fortsatt sammen. Loveshack består av Svein Finneide (vokal/gitar), Aslak Johnsen (bass/vokal), Ole Devold (trommer/vokal), Christian Nystrøm (keyboards/vokal) og Ken Ingwersen (gita/vokal).

I forrige uke avslørte festivalen at CC Cowboys kommer til festivalen 8. august.

LES OGSÅ: Randsfjordfestivalen økte kraftig i omsetning i fjor – nå planlegges ny festival

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags