Maria Marzano Røgeberg (17) synger sammen med Røyse-jenta Marie i duoen Mellow. De var ett av to bidrag som fredag kveld gikk videre til finalen i TV2-serien Norske talenter.

Clausen kan fortelle at det var litt av en opplevelse for de to, som også er kjærester, å gå videre.

– Opplevelsen var rett og slett helt surrealistisk, alt som skjedde fredag er nærmest som en drøm. Jeg tror aldri det kommer til å gå opp for oss at vi er i finalen, for det har heller ikke gått opp for oss at vi en gang er med i Norske talenter, skriver Clausen i en melding.

– Var dere nervøse før semifinalen?

– Vi var begge veldig nervøse i går, og jeg hadde holdt inne de følelsene så lenge at når vi hadde sunget siste note i sangen, så kom alle følelsene strømmende ut. Vi skalv og ristet i hele kroppen både før og etter at vi fikk vite at vi gikk videre, for det var bare helt uvirkelig og ekstremt nervepirrende, sier hun.

Selvsagt håpet de på å gå videre.

Clausen er veldig glad for alle som har stemt på dem. Nå gleder hun seg enormt til finalen.

Den blir sendt på TV2 18. mai.

De fikk også ros av dommerne under fredagens sending.

– Dere har to vakre stemmer som lager magi, sa Mia Gundersen til TV2.no sent fredag kveld.

Det har blitt jentenes varemerke, og som har gjort at de har fått flere spillejobber etter den innledende auditionrunden.

I finalen skal 12 deltakere kjempe om førstepremien på 500.000 kroner.

Morgan Brit Knaplund (15) fra Jevnaker deltok også i årets utgave av Norske talenter. Hun nådde også semifinalen, men hun fikk ingen finalebillett.