100 korister skal skape sangglede i Hønefoss

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

I forbindelse med at Crescendo arrangerer fylkesstevne for kor i Buskerud 14. og 15. september blir det musikk i gatene og på Kuben.

DEL

Innsendt Å arrangere fylkesstevne for kor går på omgang blant korene i de forskjellige fylkene, og nå var det Crescendo som tok på seg oppgaven.

Crescendo er ikke et stort kor, men vi er en gjeng på 14 sangglade damer som ønsker å samle kor og skape sangglede. Vi synger både a cappella og med akkompagnement. Repertoarets spennvidde er bred og dekker det meste fra jazz og pop til kirkemusikk. Koret opptrer på scener, i parker, i kirker og ellers ved spesielle anledninger.

I Hønefoss denne helgen vil det være rundt 100 sangere som skal være med å skape sangglede i sentrum.

Lørdag 14. september vil de forskjellige korene synge i Storgaten og på Kuben. Korene synger a cappella og velger selv hva de vil synge. Så det kan bli mye spennende og artig å høre på.

Før korene kommer inntil sentrum for å synge, så vil de ha vært med på forskjellige inspirerende seminarer med temaene: Stemmebruk ved Ingvild Hasund, pop/moderne ved Corinna Stamm og afrikanske rytmer ved Paulo Macamo. Kvelden avsluttes på Gledeshuset.

Søndag 15 september er det høsttakkegudstjeneste i Norderhov Kirke med innslag fra korene.

Vi håper med dette at korsang vil bli enda mer sett og hørt ute blant folk. Og at interessen for å synge i kor blir større. Meld deg inn og bli en del av et aktivt og sosialt miljø.

LES OGSÅ: Nå kan de smile sitt bredeste smil – Millionene til kultursenteret er klare

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken