Gå til sidens hovedinnhold

Markerer 22. juli med konsert

Artikkelen er over 9 år gammel

Søndag holder den Palestinsk-Norske forening i Norge konsert for fred og kjærlighet i lys.

Den Palestinsk-Norske forening i Norge markerer sommerens tragiske hendelser i Oslo og på Utøya med en konsert for fred og kjærlighet.

Det skjer på Bysalen Amfi i Ringerike Kultursenter søndag kveld, der krefter fra flere miljøer har satt hverandre stevne for å være sammen i musikk og kulturopplevelser.

Det er styreleder Jamil Khalayli i foreningen som har tatt initaitivet til konserten, og som også ønsker velkommen til det som blir en flerkulturell konsert for fred og kjærlighet med mye på programmet.

Soul Speaker skal fremføre en palestinsk sang. Videre blir det afrikans dans og sang før Ringerike Folkedansgruppe opptrer med sitt program.

Omar Mustafa Rapper tar publikum med til "Back to the Basic."

Aulona Krasniqi, som vant konkurransen "Hønefoss-Talenter", stiller også. Det gjør også Blågress-gruppa Drolsum stasjon og sangeren Hana Mohamed.

Det er satt av rikelig tid til å nyte kake og kaffe og snakke sammen rundt bordene. Publikum inviteres også med på allsang, innledningsvis med "Mitt lille land" av Ole Paus og avslutningsvis med "En verden full av stjerner" av Lillebjørn Nilsen, sanger som har fått en enda større betydning etter 22. juli.

Arrangørene håper mange vil finne veien til konserten.