Morten, Sigmund og Sidsel stiller ut på «Kunst rett vest»

KUNSTUTSTILLING I SEPTEMBER: Henie-Onstad Kunstsenter på Høvikodden, hvor mange regionale kunstnere stiller ut sine verker i september.

KUNSTUTSTILLING I SEPTEMBER: Henie-Onstad Kunstsenter på Høvikodden, hvor mange regionale kunstnere stiller ut sine verker i september. Foto:

Av

122 kunstnere deltar på årets utgave av «Kunst rett vest», som i år har fellesutstilling på Henie Onstad Kunstsenter.

DEL

InnsendtHver høst siden 2007 har rundt hundre juryerte kunstnere fra Vestregionen invitert publikum til sine atelierer og verksteder. Samtidig har det vært arrangert en stor fellesutstilling med ett verk av hver av kunstnerne. Utstillingen har ambulert, og er i år på Henie Onstad Kunstsenter, opplyser arrangøren.

Tre lokale navn

På listen over kunstnere finner vi Morten Strømsodd, Sigmund da Silva Lien og Sidsel Brinch, som representerer Ringerike. Alle tre viser også verkene sine i eget atelier i denne perioden.

Strømsodd viste også bilder i fjorårets utgave av «Kunst rett vest».

LES OGSÅ: Grendehusene var limet i bygdene. Hvordan er det med dem nå? Bli med oss på besøk!

Fellesutstillingen vises på Henie Onstad Kunstsenter 12.–22. september. Atelierene holdes åpne 14.–15. og 21.–22. september.

Kvalitet

For å sikre et faglig høyt nivå, samt å sørge for et mangfold i uttrykk og materialer, er det oppnevnt en fagjury. Rekordmange, hele 260 innkomne søknader, er vurdert og 122 kunstnere er antatt til årets arrangement. En stor takk til årets jury: Sverre Gullesen, Cathrine Rasmussen og Geir Yttervik.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags