Lørdag åpner Guillermo Silvas utstilling på Helgelandsmoen

GLEDELIG GJENSYN: Hole Art Center viser også denne sommeren Guillermo Silvas kunst, i år på Galleri Klevjer. Her hilser Silvas sønn, Juan Silva, velkommen til utstilling.

GLEDELIG GJENSYN: Hole Art Center viser også denne sommeren Guillermo Silvas kunst, i år på Galleri Klevjer. Her hilser Silvas sønn, Juan Silva, velkommen til utstilling. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Nå kan du oppleve Guillermo Silvas utstilling på Galleri Elenor Martinsen, som har flyttet fra Nes til Galleri Klevjer på Helgelandsmoen.

DEL

Utstillingen åpner på Galleri Elenor Martinsen allerede lørdag 4. august, men du har god tid. Silvas kunst kan oppleves helt fram til 26. august.

Arrangøren skriver følgende på Facebook:

Utrykket til Guillermo Silva er både fabelaktig, fargerikt, humørfylt og surrealistisk- alt på samme tid. Dette blir igjen en storstilt og eventyrlig utstilling i scensatt av Silvas etterlatte her i det eventyrlige og spennende galleriet på Helgelandsmoen.

Silvas kunst har vært med å berike sommer-Norge og da spesielt Ringerike med sitt særegne og eventyraktige uttrykk i mange år. Hans verk er presentert og blitt oppkjøpt av store institusjoner og museer verden rundt. For å nevne noen så er han blant annet i Museum of Modern Art i New York, Columbia Museum of Modern Art, Metropolitan Museum of Art i New York, Philadelphia Museum of Art og en lang rekke andre steder.

Kunstneren Silva var en meget fargerik og produktiv kunstner i sitt liv og det er heldigvis fortsatt litografier og skulpturer tilgjengelig for salg. Vi viser et stort utvalg av litografi, skulptur og keramikk.

Dette skrev Ringerikes Blad i fjor: Gjensyn med Silvas kunst på Hole Art Center

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags