Gå til sidens hovedinnhold

Jul ute og inne i Fengselet

Artikkelen er over 5 år gammel

Nå er det myldrende, innholdsrikt julemarked i Fengselet.

Det skal godt gjøres å gå tomhendt herfra for den som er på julegavejakt. Dessuten er det julekoselig og fargerikt, både ute, og inne.

Mange utstillere

Her har Alexander Stub hengt opp sin grafiske bildekunst. Unni Skjolden har rigget seg med fargerik keramikk. Torunn Ragutzki byr på lekre smykker. Ecologics har spennende håndverksprodukter og Mapamima trendy barneklær.

B

ukkene Bruse har fylt en hel fengselscelle med nostalgiske leker.

Julegaver

Fure Design har lekre engler og rødkledde nisser og dekorasjoner i alle fasonger. Miss T byr på Interiør og gaver og Annes Hage på delikatessprodukter. Egil Karlsens fuglehus hjelper deg å ta vare på småfuglene. Helle Storskogen viser at hun er i sterk utvikling som bildekunstner. Ringeriksmat byr på lokal og kortreist spise.

Tyristrand bygdekvinner på hjemmebakst, Brasserie på smått og godt, Det øde bakeri på gjærbakst, Syver Smed på smijern og Oddvar Vangen på juletrær.

Det er åpent til og med søndag.

Frelsesarmeen

Og du kan gi gaver selv også, til noen som virkelig trenger. Frelsesarmeen er nemlig mer enn glad for å få innpakkede gaver som kan legges under treet i inngangspartiet i Fengselet. Men det må være nye ting som er pakket inn.

Kommentarer til denne saken