Julenatt i Jevnaker kirke

Julenatt med Christian Ingebrigtsen, Trine Rein, Gaute Ormåsen, Frøydis Grorud og Trond Lien kommer til Tingelstad og Jevnaker kirke.

Julenatt med Christian Ingebrigtsen, Trine Rein, Gaute Ormåsen, Frøydis Grorud og Trond Lien kommer til Tingelstad og Jevnaker kirke.

Artikkelen er over 3 år gammel

Juleturneen "Julenatt" kommer ikke til Norderhov, men til Jevnaker kirke.

DEL

Dessverre kom vi i skade for å skrive det, da vi omtalte alle julens konserter forleden.

Bjerkeruds konsert

Der var vi også i fjorårsmodus da vi skrev at Kristin Bjerkerud har med seg Madeleine Ossum til konsertene i Norderhov rett før jul.

Det har hun ikke. Det er Tormod Melaas Holm som er Kristins "partner" i de to konsertene før jul. Men Haavard Mandt er med på tangenter.

Julenatt

De konsertene får du ikke høre før helt tett innpå julen. Mens Trond Lien og co innfinner seg på Hadeland med to konserter allerede fredag 25. november. Først i Tingelstad kirke, senere på kvelden i Jevnaker.

Den tradisjonsrike konserten Julenatt legger ut på en omfattende turné i førjulstiden, og i år som i fjor er det de folkekjære sangerne Trine Rein, Gaute Ormåsen og Christian Ingebrigtsen som er med. Konsertens musikere er Trond Lien og Frøydis Grorud, begge kjent fra Beat for beat på NRK.

Samarbeid med Strømmestiftelsen

En del av overskuddet fra konsertene får til Strømmestiftelsen. Hjelp til selvhjelp er fundamentet i stiftelsens aktivitet. Strømmestiftelsen hjelper idérike mennesker i noen av verdens fattigste land med å komme i gang med prosjekter som kan generere et levebrød.

Gjennom mikrofinans og utdanning vil de gjøre fattige rustet til å kunne klatre ut av fattigdom. Stiftelsen motiverer til utvikling og mener langsiktige mål gjennom målrettet arbeid i regionene er bedre enn store barmhjertige gaver. De er blant annet tilstede i Bolivia, Peru, Bangladesh, Myanmar, Burkina, Faso, Niger og Uganda.

Kristin Bjerkerud.

Kristin Bjerkerud. Foto:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags