Gå til sidens hovedinnhold

Smith'ern håndplukket av Vigdis Wisur

Artikkelen er over 2 år gammel

Erik Smith (trommer) er med når Vigdis Visur inviterer til en litt annerledes julekonsert på Fengselet fredag. Han er håndplukket av sangeren.

Vigdis Wisur har mye å by på. Og sammen med sine musikere har hun satt sammen en konsert, krydret med juletapas-buffet fra Brasserie Fengselet.

Nå er det ikke sånn at Vigdis Wisur og musikerne Erik Smith, trommer Roger Morland, bass og Frank Wisur tar lett på julen.

Ledig stemning

Det er bare det at den løse og ledige stemningen de er kjent for, gjør at de brått kan ta en liten avstikker. Gjerne på oppfordring fra publikum. Og da kan det hende at de stikker innom noe av Joni Mitchells, Monica Zetterlunds eller Eva Cassidys vidunderlige låtmateriale. Om det handler om julen eller ei.

Håndplukket

Aller best trives Vigdis sammen med musikerne Erik, Roger og Frank – som hun håndplukket for noen år siden og ikke har funnet én eneste grunn til å bytte ut. Foran et intimt publikum der samtlige nesten har lært navnene på hverandre før kvelden er omme. Med sanger som forteller gode historier. Og veldig gjerne med mange tall i akkordene.

Kommentarer til denne saken