Gå til sidens hovedinnhold

Nesten helt fritt for jul når Drolsum Stasjon har konsert

Artikkelen er over 2 år gammel

Du skal lete lenge etter julesangene på Kooperativen lørdag.

Dit kommer Drolsum Stasjon for å gi deg noe helt annet. For tradisjonen tro holder de sin årlige førjulskonsert (med lite jul).

Blågressgutta har derimot mye annet på spillelista, blant annet smakebiter fra et svært så musikalsk snart tilbakelagt år.

Nytt album

De har spilt inn sitt tredje album og presentert det med fynd og klem og humor på lokale konserter. De har vært på vestlandsturné og spilt på konsertlokaler og festivaler.

Etter at bandmedlem Kjetil Moslåtten sluttet, har sounden i bandet endret litt karakter og står fram med en renere akustisk klang. I sommer ble det også kjent at Hans Petter Herføl gir seg i bandet.

De har et trofast publikum, som ventelig også vil stikke innom Kooperativen lørdag for å høre på.

– Dette er folk som ofte går på konserter, og er veldig bevisste på hva de vil ha. Det er voksne folk. Samtidig treffer vi et stadig yngre publikum, sa Ole Kristian Odden da vi snakket med bandet i vår.

Kvalitet og trøkk

Han tror grunnen er at folk setter pris på både kvalitet og trøkk.

– Det vi tilbyr er en blanding av underholdning og kunstopplevelse. Du får den sprudlende festmusikken, men samtidig noe unikt ved at vi skriver egne låter.

Første del av 2018 hadde gutta konsertfri for å jobbe med innspilling av nytt album. Men etter den årlige vårkonserten brakte det løs.

Sommeren og høsten ble skremmende fullpakket, med konserter på viseklubber, puber og festivaler. Og nå er det duket for årets siste, på Kooperativen lørdag.

Fra vårkonserten:

Les også

Drolsum stasjon leverte en aften med mye humor og nye låter

 

Kommentarer til denne saken