Nå skal Trine Rein synge i teltet på Glassverket

TIL JEVNAKER: Trine Rein holder konsert på Hadeland Glassverk fredag 19. juli. Her er hun avbildet under en julekonsert i Norderhov kirke i 2015.

TIL JEVNAKER: Trine Rein holder konsert på Hadeland Glassverk fredag 19. juli. Her er hun avbildet under en julekonsert i Norderhov kirke i 2015. Foto:

Den kjente artisten kommer til Jevnaker og Hadeland Glassverk fredag.

DEL

Trine Rein byr på en akustisk sommerkonsert i teltet, opplyser Hadeland Glassverk.

– På repertoaret står nye låter, sammen med hiter og favoritter fra hele hennes 25 år lange karriere, som de udødelige hitene «Just Missed the Train» og «Torn.»

I parken er det satt opp et nytt telt, og det blir mulig å kjøpe mat og drikke under hele konserten, ifølge HG.

Konserten er nesten utsolgt allerede.

Trine Rein har spilt flere ganger tidligere i distriktet, og har vært på juleturné men Hønefoss' egen kapellmester Trond Lien. For noen år siden spilte de to sammen med Gaute Ormåsen, Christian Ingebrigtsen og Frøydis Grorud for en fullsatt Norderhov kirke.

Hun sang dessuten under den nærmest legendariske folkefesten på Søndre torg under OL i '94, da skøytekongen Johann Olav Koss ble hedret. Hun vant Spellemannsprisen for sitt debutalbum i 1993.

Rein er gift med den kjente eventyreren Lars Monsen, og kjendisstatusen hennes fikk en ny oppsving i vinter, da hun deltok på TV2s populære programserie «Hver gang vi møtes.»Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags